December 13, 2019

December 12, 2019

November 29, 2019

November 19, 2019

Please reload

Legfrissebb

Számviteli munkacsoport

December 12, 2019

1/5
Please reload

Kiemelt bejegyzések

Indul a Pénzmesterek verseny!

02/05/2019

Szeretnénk bemutatni az ÖPOSZ legújabb, a társadalmi- és a jövő generációk iránt érzett felelősségvállalás jegyében idén februártól elinduló új projektjét a Pénzmester akadémiát és versenyt, melynek összefoglalását alább olvashatjátok:

 

A PÉNZMESTER VERSENY KERETÉBEN CÉLUNK, HOGY A PÉNZÜGYI KULTÚRA FEJLESZTÉSE, AZON BELÜL PEDIG AZ ÖNGONDOSKODÁSSAL VALÓ MEGISMERKEDÉS ÉRDEKÉBEN ÉLMÉNYSZERŰEN, INTERAKTÍV MÓDON ADJUNK ÁT ISMERETEKET A DIÁKOKNAK, LEGYENEK BÁRHOL AZ ORSZÁGBAN.

 

A legtöbb iskolai verseny személyes jelenlétre épít, de mi a Pénzmester akadémia és verseny során lehetővé tesszük, hogy bárhonnan bárki elérhesse a tudásbázisunkat, kvízeinket és betekinthessen a pénzügyek, az előtakarékosság világába: Pénzmesterré válhasson.

 

Az online kurzusok egyre népszerűbbek. Az ÖPOSZ Pénzmesterei online felületünkön játszva készülhetnek fel a versenyre, így szinte észrevétlenül válhatnak igazi mestereivé a pénzügyeknek, sajátíthatják el az öngondoskodást, pénzügyi tudatosságot és tekinthetnek bele a pénzügyi világ alapjaiba.

 

Szakmai partnerként, különdíj felajánlójaként, vagy csak támogatóként csatlakozhattok a kezdeményezéshez.

 

 

Célunk, hogy lehetőséget adjunk minden partnerünk és tagpénztárunk számára, hogy a verseny nyertesei számára az ÖPOSZ által már felajánlott 300.000 forint fődíjat (összesen 500 000 forint összdíjazást) további felajánlásokkal, tárgynyereményekkel egészíthessék ki. Bízunk abban, hogy a verseny nyertesei számára adományozókat segíthetjük abban, hogy a legtöbbet tudják kihozni a hozzájárulásaikból, beleértve az ajándékok megfelelő összehangolását is, melyben örömmel állunk rendelkezésetekre.

 

A nyertesek számára díja(ka)t felajánló szakmai partnereink - a tárgynyeremények (díjak, különdíjak) felajánlóiként - a verseny támogatóiként jelennek meg oly módon, hogy a konkrét  felajánlásokhoz kötődően nevük (logójuk) az ünnepélyes díjátadón kivetítésre kerül, illetve a verseny egyéb PR anyagain (pl. hirdetés, szórólap, video banner, iskolákba eljuttatandó tájékoztatóik), mint a konkrét díjat biztosító verseny-partnerek feltüntetésre kerülhetnek.

 

Ezzel a partnerséggel reméljük, hogy segítünk abban is, hogy még többen csatlakozhassanak az egyre inkább előtérbe kerülő pénzügyi tudatosságot célzó kezdeményezések legújabb eleméhez, melyet reményeink szerint védnökként és a versenybizottság tagjaként a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyminisztérium is támogat majd!

 

Ha a lehetőség felkeltette a figyelmeteket, örömmel folytatjuk ezzel kapcsolatban a beszélgetést, vagy segítünk további információkkal. Kérjük, forduljatok hozzánk bizalommal.

Share on Facebook
Please reload

Cimkefelhő
Please reload

Archívum
  • Facebook Basic Square

Pénztári tudástár