Öngondoskodás KLUB

Köszönjük a részvételt!

Az ÖPOSZ zártkörű szakmai mikro-rendezvénye mely különböző, a megtakarítási piac jövőjéhez, aktualitásokhoz kapcsolódó kérdéseket, véleményeket széles spektrumon felvonultató eszmecserén alapul, melybe szakterületükön a meghívott pénztári vezetők és alapkezelői partnerek is bekapcsolódhatnak.

Az ÖPOSZ tagjai és meghívottai számára a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A rendezvény létszám-keretének betöltése után további munkatársak jelentkezését sajnos nem tudjuk fogadni, ezért kérjük részvételi szándékát, illetve amennyiben mégsem tud jelen lenni a jelentkezés lemondását mielőbb jelezze felénk.

A rendezvény nem sajtónyilvános.

A rendezvényen kép- és hangfelvétel készülhet amelynek elkészítéséhez a jelentkezéssel hozzájárul. A jelentkezési lap kitöltéséről, valamint az online regisztrációról e-mailben küldünk visszaigazolást. A Szervező Adatvédelmi Tájékoztatója elérhető honlapunkon a http://www.penztar-szovetseg.hu/adatvedelem oldalon.

Prezentációk

a korábbi klubokból

Az anyagok felfedéséhez az egérmutatót vigye a megtekinteni kívánt rendezvényre

Fénykép galéria