Öngondoskodás KLUB

Köszönjük a részvételt!

Az ÖPOSZ zártkörű szakmai mikro-rendezvénye mely különböző, a megtakarítási piac jövőjéhez, aktualitásokhoz kapcsolódó kérdéseket, véleményeket széles spektrumon felvonultató eszmecserén alapul, melybe szakterületükön a meghívott pénztári vezetők és alapkezelői partnerek is bekapcsolódhatnak.

Az ÖPOSZ tagjai és meghívottai számára a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A rendezvény létszám-keretének betöltése után további munkatársak jelentkezését sajnos nem tudjuk fogadni, ezért kérjük részvételi szándékát, illetve amennyiben mégsem tud jelen lenni a jelentkezés lemondását mielőbb jelezze felénk. 

A rendezvény nem sajtónyilvános.

A rendezvényen kép- és hangfelvétel készülhet amelynek elkészítéséhez a jelentkezéssel hozzájárul. A jelentkezési lap kitöltéséről, valamint az online regisztrációról e-mailben küldünk visszaigazolást. A Szervező Adatvédelmi Tájékoztatója elérhető honlapunkon a http://www.penztar-szovetseg.hu/adatvedelem oldalon.

Prezentációk

a korábbi klubokból

Az anyagok felfedéséhez az egérmutatót vigye a megtekinteni kívánt rendezvényre 

 
 

Fénykép galéria

2019. november 8.

2019. június 7.

2019. április 25.

  • Facebook Social Icon

 

ÖPOSZ., Minden jog fenntartva

info@penztar-szovetseg.hu

 

Jogi nyilatkozat: A jelen weboldalon található anyagokat és információkat az ÖPOSZ kizárólag tájékoztatás céljából nyújtja a felhasználóknak. A tartalom előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának a jogát fenntartjuk. Az ÖPOSZ nem vállal felelősséget semmiféle, a jelen weboldalon található információk használatából, alkalmazásából vagy a weboldalhoz való hozzáférés hiányából eredő károkért. Az ÖPOSZ továbbá nem vállal felelősséget az adatok, információk pontosságáért vagy teljességéért, ideértve szöveget, grafikát, hivatkozásokat vagy bármilyen egyéb, a weboldalon található tartalmakat. Az ÖPOSZ továbbá nem vállal kötelezettséget a weboldalon található tartalmak frissítésére.