A biztonságos, nyugodt jövő érdekében egyre fontosabb az öngondoskodás. Az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítás optimális megoldást nyújt azok számára, akik hosszú távú

nyugdíjcélú megtakarításra és tudatos öngondoskodásra törekednek, az egészségpénztárak pedig nem csak saját, de szeretteink egészségét, jólétét biztosíthatják. 

 

cafetéria, nyugdíjpénztár, nyugdíjrendszer, nyugdíjkassza, nyugdíjbiztosítás, nyugdíjbomba, felosztó-kirovó rendszer, nyugdíjreform, egészségkassza, egészségügy, nyugdíj törvény, nyugdíj, törvény, béren kívüli juttatások, adó,

A PénzSztár egy nagyszabású, hatfordulós pénzügyi-gazdasági műveltségi játék olyan ismeretekre irányítja rá a diákok figyelmét, amelyek nélkülözhetetlenek a gazdaság és a pénzvilág híreinek megértéséhez, a felelős pénzügyi döntések meghozatalához – a jövő nemzedékének felkészítéséhez. A Pénztárszövetség a jövő nemzedékek iráni felelősség elkötelezett híveként a PénzSztár Országos Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Verseny Szakmai Testületének is büszke részese az önkéntes nyugdíjpénztári és egészségpénztári szakterületeken..

  • Facebook Social Icon

 

ÖPOSZ., Minden jog fenntartva

info@penztar-szovetseg.hu

 

Jogi nyilatkozat: A jelen weboldalon található anyagokat és információkat az ÖPOSZ kizárólag tájékoztatás céljából nyújtja a felhasználóknak. A tartalom előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának a jogát fenntartjuk. Az ÖPOSZ nem vállal felelősséget semmiféle, a jelen weboldalon található információk használatából, alkalmazásából vagy a weboldalhoz való hozzáférés hiányából eredő károkért. Az ÖPOSZ továbbá nem vállal felelősséget az adatok, információk pontosságáért vagy teljességéért, ideértve szöveget, grafikát, hivatkozásokat vagy bármilyen egyéb, a weboldalon található tartalmakat. Az ÖPOSZ továbbá nem vállal kötelezettséget a weboldalon található tartalmak frissítésére.