A biztonságos, nyugodt jövő érdekében egyre fontosabb az öngondoskodás. Az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítás optimális megoldást nyújt azok számára, akik hosszú távú

nyugdíjcélú megtakarításra és tudatos öngondoskodásra törekednek, az egészségpénztárak pedig nem csak saját, de szeretteink egészségét, jólétét biztosíthatják.

cafetéria, nyugdíjpénztár, nyugdíjrendszer, nyugdíjkassza, nyugdíjbiztosítás, nyugdíjbomba, felosztó-kirovó rendszer, nyugdíjreform, egészségkassza, egészségügy, nyugdíj törvény, nyugdíj, törvény, béren kívüli juttatások, adó,

A PénzSztár egy nagyszabású, hatfordulós pénzügyi-gazdasági műveltségi játék olyan ismeretekre irányítja rá a diákok figyelmét, amelyek nélkülözhetetlenek a gazdaság és a pénzvilág híreinek megértéséhez, a felelős pénzügyi döntések meghozatalához – a jövő nemzedékének felkészítéséhez. A Pénztárszövetség a jövő nemzedékek iráni felelősség elkötelezett híveként a PénzSztár Országos Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Verseny Szakmai Testületének is büszke részese az önkéntes nyugdíjpénztári és egészségpénztári szakterületeken..